Tvrtka CROZ je uspješna i perspektivna ICT tvrtka koja je, osim po dobrim poslovnim rezultatima i svojim mladim i kompetentnim stručnjacima, poznata i kao izuzetno društveno osviještena organizacija koja vrlo često raznim donacijama pomaže tamo gdje je pomoć doista potrebna. Čitav niz njihovih donacija  možete vidjeti ovdje.

 
Stoga i ne čudi da su prepoznali potrebe korisnika potpomognute komunikacije i kao donaciju razvili aplikaciju „Komunikator“ za Android pokretne uredjaje. Također su Centru za rehabilitaciju ERF-a darovali ipad uređaj.
 
Donacija je uručena 24. travnja 2013. na ERF-u, a preuzela ju je voditeljica Centra za rehabilitaciju doc.dr.sc. Jasmina Ivšac-Pavliša.
 
Prva iskustva korisnika novog Android Komunikatora su izuzetno pozitivna jer je tijekom razvoja posebna pozornost posvećena različitim poboljšanjima funkcionalnosti i pogodnosti za korištenje, što je odmah i prepoznato od strane korisnika. Aplikacija sadrži oko 2500 kategoriziranih simbola iz tri nekomercijalne galerije simbola, kao i mogućnost slaganja i prikaza vise ekrana sa simbolima kroz koje se može kretati „listanjem“.
 
Veliko HVALA cijelom CROZ-u, a pogotovo zaslužnima za donaciju: Vedrani Miholić, Krešimiru Musi i Tomislavu Jukiću te studentu FER-a i suradniku CROZ-a Petru Šegini.


 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com